Shenzhen Spocket Technology Co., Ltd. gaduh mérek SpocketGuard salaku éksportir utama sistem tampilan anu cerdas, alat anti maling / produk sareng asesoris anu aya hubunganana di Shenzhen, Cina ti saprak 2008, anu nyayogikeun tampilan anti-maling & tempat anu dipasang pikeun POS, telepon sélulér , méja PC, jsb, lanyard pakakas anu tiasa ditarik, lanyard spring coil, tali kawat baja, kabel / tali kaamanan, tali protec, konci kaamanan, tag logam sareng saterasna pikeun nyegah murag, murag sareng leungit nalika kedah dipajang atanapi sambung. Kami nawiskeun solusi anu lega pikeun produk sareng asesoris anu dirancang pikeun méréskeun sarat kaamanan anjeun.

maca deui